Անհրաժեշտ պարագաները. 125 գր հավի կրծքամիս 70 գր ցորեն 50 գր յուղ 30 գր սոխ աղ Պատրաստման եղանակը. Հավի կրծքամիսը եփել, ոսկորները հեռացնել ու կտրատել: Եռացող արգանակի մեջ լցնել նախապես թրջած խոշոր ցորենը, ավելացնել հավի կտորները եվ շարունակել եփել թույլ կրակի վրա: Հենց որ շիլան պնդանա, այն լավ հարել եվ շարունակել եփել այնքան ժամանակ, մինչեվ զանգվածը համասեռ դառնա: Վերջում համեմել աղով ու լավ խառնել: Հարիսան մատուցելիս սեղանին առանձին ափսեով յուղով տապակած սոխ դնել: Մեր ժողովուրդն առանց հայրենասիրության այն է, ինչ-որ մի մարմին՝ առանց հոգու
Подписаться на:
Комментарии к сообщению (Atom)
0 коммент.:
Отправить комментарий